11 Haziran 2010 Cuma

...uruguay-fransa...

ah be kardeşim ah..şu vuvuzelayı susturamadılar şu stadlarda,yemin ediyorum vuvuzela terörü yaşıyoruz resmen...

ilk günümüzün ikinci maçı urugay-fransa...fransayı zaten biliyoruz,eyfel kulesi renoult,peugeot,citroen..urugay ise bir güney amerika ülkesi bence en önemli özelliği simpsons geyiği,uruguay,u r gay??

gelelim maça:maçta tanıdıklar var,kim bunlar_?


anelka,ribery,birde lugano....

maçtan önce bir çok spekülasyon yapıldı işte fransa adına,teknik direktör raymond domenech in hazırlık maçlarındaki performansı rezildi,çin e bile yenildi bu takım,bu kadar yıldızı varken..domenech in dünya kupası sonrası takımın koçluğunu bırakacak olması ise ayrı bir bilgi..

fakat beklenen olmadı,horozlar uruguay karşısında maça iyi başladılar,,karşılıklı sonuçsuz ataklarla ilk yarı bir şekilde geçti vasat değildi lakin güzel bir futbol yoktu sahada,sanki anelka olmadı olamadı,forlan ise ileri hatta yalnız kaldı..ilk yarı gol sesi çıkmadı.

bunun yanında özellikle ilk yarı için uruguay defansına değinmek lazım.mükemmellerdi.sağolsunlar onlar sayesinde keyifli başlayan fransa atakları keyifli şekilde sonlanmadı..

ikinci yarıya dair benim söyleyeceğim şey,çirkef her yerde çirkeftir efendim..luganodan bahsediyoruz zati..kavgasını etti rahatladı fenerbahçeli oyuncu yine..son dakikalarda da sarı kartını gördü..dakika 65 de sarı kart gören lodeıro (uruguay) 81.dakikada ikinci sarıyı da görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı..böylece dünya kupası 2010 un ilk kırmızı kartı çıkmış oldu..

uruguay ın orta sahasının hiç top oynamadığına şahit olduk ikinci yarıda..olan forlan a oldu..

son düdüğün ardından söyleyebileceğimiz şey ise şu: çok sıkıcı bir maçtı..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...