2 Şubat 2011 Çarşamba

.."Şerefsiz avukat",şereflilere karşı...

Kayseri Barosu Yönetim Kurulu Üyesi avukat Okan Yılmaz, bürosundan çıkıp otoparktaki aracına bindiği sırada kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.Ağır yaralı..
Haberi için tıkla.
Avukat Tüzüner`in haciz mahallinde borçlunun küfürlü ve ardından fiziksel saldırısına maruz kalarak darp edildiği bildirildi.Yaralı.
Haberi için tıkla.
Suat Yaşa,bir müvekkilinin 2 bin TL’lik alacağının 1.5 yıl ödenmemesi üzerine Yasin İ. adlı kişinin evine icra işlemi için gitti. Bazı eşyalara icra işlemi yapan Yaşa, bürosuna döndü. Yasin İ. avukatı arayarak bürosuna çağırdı. Bir şey almak için ayağa kalkan Yaşa’ya Yasin İ. yanında getirdiği ekmek bıçağı ile saldırdı..Ağır yaralı.
Haberi için tıkla.
İzmir'in Ödemiş ilçesinde görevli polis memuru, adliye çıkışında boşandığı eşini ve avukatını vurduktan sonra intihar girişiminde bulundu.Vefat.
Haberi için tıkla.
Giresun Barosu'na kayıtlı avukat Ümran Kara, müvekkiline ait haciz işlemlerini yürütmek için gittiği Keşap ilçesinde borçlu tarafın odunlu saldırısına uğradı.Yaralı.
Haberi için tıkla.
Kaçak yakıt satan bayinin davasını takip eden avukat Tolga Köklü'yü dizlerinden vuran Hasan Gezen'in Polat Alemdar'ın yerine fotomontajla kendini koyduğu Kurtlar Vadisi posteri bulundu.Yaralı.
Haberi için tıkla.
Av. Mustafa Elagöz'e görevi başında yapılan saldırıyı kınamak üzere yapılan basın açıklaması.Yaralı.
Haberi için tıkla.
Babasına ait dava dosyasını almak isteyen bir kişi tartıştığı avukatı bıçakla yaraladı.Ağır yaralı.
Haberi için tıkla.
Adana'nın Kozan İlçesinde Otomobiline Binmek Üzereyken Tartıştığı Ceylan Kardeşlerden Birisi Tarafından Vurulan Avukat Şaban Özbiçer, Yaralı Halde Otomobil Kullanarak Polis Merkezine Ulaşmayı Başardı.Ağır yaralı.
Haberi için tıkla.
Cinayetin duyulmasının ardından bir açıklama yapan Muğla Baro Başkanı Mustafa İlker Gürkan, "Şu anda şok vaziyetteyim. Baromuzun en sessiz ve sakin üyelerinden birisiydi. Kimseyle bir alıp veremediği olduğunu sanmıyorum. Herkesle iyi geç inen mutaassıp fakat sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Köyceğiz Cumhuriyet Başsavcılığımız olayla ilgili olarak soruşturmasını sürdürüyor. Zanlı, arkadan bir el ateş etmiş. Daha sonra ellerini yıkayarak çay içmiş ve ardından teslim olmuş" dedi.Vefat.
Haberi için tıkla.


--devam edecek--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...